Heeft u vragen? Stel ze gerust Stel uw vraag

Over ons

Buma | Algera Notariaat. Een notariskantoor met de juiste mensen op de juiste plek. Oprichters Bert Buma en Sjoerd Algera en hun medewerkers hebben jarenlang ervaring in het notariaat en hebben zich een goede naam en een uitstekende positie verworven binnen de Amsterdamse notariële markt met het vastgoed in al zijn facetten als specialisme.

Deskundige partner

Een dynamische maatschappij vraagt om een dynamisch notariskantoor. De juristen van Buma | Algera Notariaat spelen vakkundig in op de tendensen in de markt. Met de juiste mix van persoonlijke aandacht en hoogwaardige notariële dienstverlening. Daar staan wij voor.

Dienstverlening

Notariële dienstverlening op het hoogste professionele niveau.
Dat is wat Buma | Algera Notariaat biedt, waarbij u kunt rekenen op een persoonlijke, cliëntgerichte benadering. Bert Buma, Sjoerd Algera en hun collega’s zijn gewend snel en effectief te werken, tegen concurrerende prijzen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Lees meer

Vraagbaak

De mensen van Buma | Algera Notariaat hebben veel ervaring opgedaan binnen het (Amsterdamse) notariaat en staan dan ook bekend als vraagbaak voor particulieren en professionele partijen. Zij vinden dat heel normaal; hun vak draait immers niet alleen om het maken van akten.

Lees meer

Expat Housing Seminar

Wij willen u graag op de hoogte stellen van ons komende Expat Housing Seminar. U leert hier alles wat u moet weten over de juridische, financiële, fiscale en praktische zaken van het kopen van een huis in Nederland. Alle sprekers zijn gespecialiseerd in het werken voor expats. De toegang is gratis, maar wij hebben beperkte plaatsen beschikbaar. 

Lees meer